Tempahan

Sila Ikuti Langkah Pembelian Di Bawah:

Langkah 1: Butiran Pembayaran

Sila pilih harga di bawah dan buat pembayaran sebanyak RM 129 sahaja ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer atau ATM Transfer atau Cash Deposit.

Klik logo bank pilihan anda di bawah dan akan di bawa terus  ke pautan laman web bank untuk terus buat bayaran.

LOGO-CIMB       LOGO-MAYBANK

Bank No. Akaun Pemilik Akaun
Maybank 505176517229 SMART WINTER TRADING
CIMB 7003940668 RAHIMAH MAJID

PENTING: Pastikan anda sentiasa menyimpan rekod transaksi (resit jika cash deposit) atau print screen / pdf print butiran transaksi untuk rujukan dikemudian hari.

ARAHAN: Jika anda menggunakan Perbankan Online (Fund Transfer), COPY butiran transaksi anda untuk dikirimkan kepada kami.

Langkah 2: Arahan Pengesahan Bukti Bayaran (PENTING)

Pastikan anda melakukan pengesahan terhadap pembayaran anda. Anda perlu mengirimkan butiran tempahan anda serta bukti pembayaran anda kepada pihak kami untuk membolehkan kami mengesan pembelian anda dan juga menghantar produk yang ditempah.

Sila isikan borang dibawah lengkap dengan data yang benar dan sah sahaja. Sebarang maklumat palsu adalah dilarang sama sekali. IP anda akan direkod untuk tujuan keselamatan

Borang TempahanNote : Sila bank in tempahan anda sebelum pukul 1 petang untuk penghantaran pos pada hari yang sama. Sekiranya bank in wang selepas pukul 1 petang penghantaran barang akan dilakukan pada hari esok.Harap maklum.Terima kasih

Bayaran Menggunakan Paypal / Kad Kredit

Sila klik butang di bawah untuk bayaran menggunakan Paypal . Jika anda tiada akaun Paypal  hanya ikut langkah mudah untuk bayaran menggunakan Kad Kredit. Sila baca dengan teliti terma dan syarat menggunakan bayaran melalui Paypal dan Kad Kredit anda sebelum mengesahkan pembayaran.

Bayaran pemprosesan menggunakan Paypal/Kad Kredit adalah 3.9 % + RM 2 seperti yang di kenakan oleh pihak Paypal. Jumlah bayaran menggunakan kad kredit atau Paypal adalah RM 125.64 dengan pecahan seperti di bawah :

Harga produk = RM 119
Processsing Fee 3.9 % = RM 4.64 ( RM 119 x 3.9 % )
Tambahan Processing Fee dari pihak Paypal = RM 2
Jumlah keseluruhan perlu di bayar = RM 125.64

Klik butang Paypal di bawah jika anda bersetuju dengan jumlah sebenar yang di perlu di bayar