Kepada cik puan yang suka travel tapi susah nak cari baju sejuk saiz besar

 

” Dah puas saya cari baju sejuk yang ada saiz besar tapi susah sangat nak dapat .  Bila akak kata akak ada jual baju sejuk yang sampai saiz 6XL terus saya nak .”

 

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan cara pemakaian pengguna.

 

Ini cerita tentang Puan Hamidah iaitu salah seorang pelanggan saya.Puan Hamidah ni suka sangat travel ke negara orang dengan kawan-kawan tempat kerja dia. Sekejap ke Korea sekejap ke Sydney. Best kan kalau dapat jadi macam Puan Hamidah ? Tapi ada jugak yang tak best rupanya . Kenapa pulak ?

 

Kata beliau ….

” Saya badan besar kak . Bila akak kata ada baju sejuk saiz besar sampai 6XL terus saya nak ….dulu ada saya jumpa jugak tapi paling besar pun saiz 3XL saya tak muat…kain baju sejuk kat kedai tu saya tengok  pun tak memeri..rasa tak selesa bila kita nak duduk atau bergerak “.

 

Masa Puan Hamidah beritahu saya masalah dia, saya terfikir nak bantu beliau. Kebetulan masa tu saya tengah nak buat promo untuk bagi customer test baju yang saya jual. Saya terus pos baju sejuk saiz 6XL pada beliau.

 

Kenapa saya bagi test baju sejuk tu percuma je ?

 

Sebelum tu elok saya perkenalkan diri saya dulu.

 

RAHIMAH - FOUNDER BAJUSEJUK.COM

 

Hai saya Rahimah .Saya seorang yang suka travel jika ada masa lapang. Biasanya saya travel semasa musim sejuk. Dalam masa yang sama juga saya uruskan tempahan pelanggan yang berminat dengan pakaian musim sejuk yang saya tawarkan.

 

Untuk kes Puan Hamidah ni saya bagi beliau test secara percuma sebab saya nak beliau betul-betul percaya yang saya memang ada sediakan baju sejuk saiz besar yang beliau cari. Menurut beliau susah nak cari baju sejuk yang besar yang muat dengan saiz badan dia.

 

Satu lagi kalau orang yang badan  saiz besar atau plus size ni dia risau kalau baju yang di beli tu tak muat di pakai. Dah beli tak boleh tukar lagilah rugi ! Siapa nak rugikan ?

 

Tapi saya tak nak cerita panjang-panjang .

 

Bila Puan Hamidah ni agak-agak dah balik bercuti saya gatalkan tangan saya nak call nombor talipon beliau.

Seriau jugak kalau baju yang saya beri dulu tak muat di pakai.Berat puan ni lebih kurang 90 ++kg . Kalau tak muat matilah saya kena maki. Tapi saya gagahkan jugak tekan nombor handphone beliau .

 

Tau apa puan ni cakap kat saya ?

 

Masa kat Sydney hari tu dengan kelam kabut kawan ada masalah visa jaket dengan glove saya tertinggal. Tapi dah sampai sana kawan-kawan pelik sebab saya sempoi je pakai baju t-shirt lengan panjang pergi jalan-jalan. Suhu masa tu 10 celcius saya rileks je kak sebab baju tu dah cukup panas untuk saya.  Kawan tanya tak sejuk ke ?  Saya kata tak. Saya tunjuk baju sejuk yang saya pakai kat dalam t shirt tu kat kawan-kawan saya . “

 

Panjang lagi sebenarnya cerita saya dengan Puan Hamidah ni sebab kami berbual lebih setengah jam juga . Tapi saya simpan dulu cerita yang lain.

 

Sebab yang penting sekarang ialah bagaimana cik puan juga boleh tarik nafas lega kalau cik puan juga sedang hadapi masalah yang sama macam Puan Hamidah.

 

Izinkan saya perkenalkan baju sejuk wanita yang telah di gunakan oleh Puan Hamidah serta ratusan wanita yang berbadan besar , suka travel tetapi bermasalah nak dapatkan baju sejuk yang sesuai…..

 

 

Saya hanya nak berkongsi dengan  cik puan-cik puan kaki travel kat luar sana yang ada masalah nak cari baju sejuk saiz besar DAN PERCAYA kepada kami sahaja.

 

Apa yang cik puan  akan dapat ?

 

  1. Sepasang baju sejuk saiz besar lengkap dengan seluar

2. Jaminan puas hati serta boleh tukar jika baju sejuk ini longgar atau sempit dengan badan anda

 

Yang best lagi  saya bagi sekali dengan glove touch screen harga RM 27.90 yang ramai kaki travel suka pakai tu. Tapi offer ni untuk cik puan yang dalam 50 pelanggan pertama sahaja. Jangan tunggu sampai stok nak habis baru wsap saya.

 

Tak takut rugi ke kau bagi harga murah-murah macam ni ?

 

Kawan saya terkejut bila saya kata saya bagi jaminan boleh tukar . Dahlah harga baru 129 sepasang . Kat luar sana tengok harga sepasang mau RM 300 – 400 . 

 

Ini sebabnya :

1. Kalau tak muat tukar je . Nombor handphone saya bagi supaya orang senang nak contact saya. Tekan je 0111 872 9342 insyaallah saya mesti layan.

 

2.Saya pun nak pastikan customer saya bila pakai baju ni masa travel tak ada masalah . Biasanya saya akan consult dulu customer saya tips cara nak pakai baju supaya selesa.

 

Ini cik puan kena faham sebab rata-rata orang yang baru pertama kali travel masa winter ni tak dapat nak bayangkan lagi macam mana sejuk 0 celcius tu. Dan kadang-kadang mereka ni tak pasti baju ni kena pakai ngam-ngam atau kena longgar atau ketat sikit.

 

Mudah cerita tengok dulu saiz kat sini sebab saya dah siapkan satu satu ikut anggaran berat cik puan .

Saiz Biasa Baju Anda Anggaran Berat Saiz Cadangan Untuk Anda
S  –  M 40 kg  – 50 kg XL 
M – L 50 kg – 60 kg 2XL
L – XL 60 kg -70 kg 3XL
XL – 2XL 70 kg – 80 kg 4XL
2XL – 3XL 80 kg – 90 kg 5XL
3XL – 4XL 90 kg – 100 kg 6XL

 

Cik puan untung saya rugi !

 

Biarlah saya rugi . Nak kata saya apa pun pun tak pe sebab jual baju sejuk saiz besar yang susah nak cari ni dengan harga RM 129 je. Siap  dapat glove touch screen percuma lagi !

 

 

Asalkan saya dapat capai matlamat utama : bantu cik puan yang suka travel nak main salji ni dapat baju sejuk saiz besar yang cik puan idamkan.

 

Rebut sekarang atau jangan menyesal kalau baju ni habis stok !

 

Saya bagi tawaran best punya !

 

Tapi …….tak dapat kalau cik puan sendiri tak wsap kat nombor handphone saya ni. Taip code  ” saiz besar ” kepada nombor ni
60111 872 9342 ( Rahimah )

 

Paling mudah klik je butang tempahan kat bawah ni untuk guna borang online. Bukan apa takut kalau tak sempat wsap stok baju pulak dah habis.

 

 

Cik puan ada soalan atau masih perlukan bantuan?

Hubungi saya di talian 0111 – 872 – 9342  sekarang dan saya akan berusaha bantu cik puan buat keputusan terbaik. Boleh CALL , SMS , WHATSAPP atau email admin@bajusejuk.com

Yang Benar,

RAHIMAH - FOUNDER BAJUSEJUK.COM

Rahimah Majid
Penggemar Winter Travel @ Usahawan baju sejuk

PS : Nak pergi bercuti musim sejuk mesti buat persediaan yang rapi supaya kita selesa dan enjoy semasa di sana.

PPS : Baju sejuk wanita  saiz besar selesa di pakai dengan harga yang anda mampu milik.

 

Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini